FØTTENE DINE HAR FORTJENT DET


 

FØTTENE DINE ER SLITNE 

Og de har en ny treningsøkt i morgen. Hvert eneste par med OOFOS er designet for å hjelpe føttene dine til å restituere på en annen måte enn det typiske sko klarer. Føttene dine fortjente det. OOFOS. Your feet earned this.

 

 

HVA ER DET SOM GJØR OOFOS SÅ UNIK?

 

 

HVORDAN DET HELE STARTET


 

 

OOFOS ble startet av et team med skoveteraner, venner fra tiden da treningssko tok over verden på 70 og 80-tallet. Det som førte oss sammen var et behov i markedet som trengte å fylles. En sko som kunne hjelpe treningsentusiaster til å restituere fra gjentatte treningsøkter og belastende underlag. Butikkene er fylt opp med sko som tilbyr god respons og energi i retur, sko som fører deg fremover når du trener. Det markedet manglet, var en sko som kunne gjøre det helt motsatte. Altså absorbere støtene ved endt treningsøkt.

 

To og et halvt år med kontinuerlig utvikling og testning, kom vi til et gjennombrudd. En revolusjonerende skumteknonologi kombinert med en biomekanisk innersåle. Vi er stolte av å presentere OOFOS, en sko som får føttene dine til å føle seg bedre.  

 

 

Oofos naturlig motion

 

EN MER NATURLIG BEVEGELSE 

 

Med en biomekanisk design, er OOFOS fleksibel både med foten din og underlaget. Det myke og fleksible OOfoam-materialet gjør det mulig for foten din til å bevege seg slik den ønsker anatomisk. 

 

ABSORBERER MER STØT ENN TRADISJONELLE SÅLER

 

Skosålen på en treningssko er designet for å gi respons til å føre deg fremover. Revolusjonerende så vil OOfoamen gjøre det motsatte, og absorbere 37% mer støt i hvert eneste steg. 

Oofos softfoam

Oofos footbed

 

REDUSERER BELASTNINGEN PÅ SLITNE FØTTER, KNÆR OG RYGG. 

 

Føtter og ledd får stor belastning på hardt underlag. OOFOS etter treningsøkter gir føttene dine en sjanse til å restituere. 

 

ABSORBERER BELASTNINGEN

 

I motsetning til vanlige flip-flops, så er OOFOS patenterte fotsåle designet med store buer som absorberer litt av belastningen på ankler, knær og hofter, samt nedre del av rygg.

Oofos archsupport

Oofos

 

OOFOS ER OGSÅ

 

- Myk og komfortabel rundt tær for å unngå friksjon 

- er svært holdbar og du har dempingen i OOfoam sålen lenge.

- Fuktresistente og kan derfor brukes i vann, i dusjen eller maskinvaskes

- så lett at sandalen flyter

 

DETTE BLIR SAGT OM OOFOS
 

“It doesn’t matter how much I love my running shoes, the first thing I do post-race is take them off to let my tootsies breathe! I’ve been obsessed with OOFOS OOriginal from the first time I put them on… cradles weary feet and has just enough support so my arch isn’t left hanging.” 
— WE’RE OBSESSED: RACE DAY ESSENTIALS 
by Allison Pattillo, Gear Editor for Women’s Running

 

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.